Adventi szemétszedő akció | Budapest 18. kerület

Adventi szemétszedő akció rendeztek november 24. a budapesti Szemeretelep és Ganztelep helyszínén. Rossz idő ellenére jó hangulatban telt az esemény.

Mindössze egy hét alatt sikerült leszervezni az eseményt, ahová lelkes önkéntesek jöttel el megtisztítani lakókörnyezetüket a szétdobált szeméttől. A képeket elnézve igencsak volt mit eltakarítaniuk. Az esemény hirdetménye ide kattintva elérhető.

A szervező beszámolója
“Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes hozzánk, de azért jól látható eredménnyel tudtuk zárni a szemétszedő délelőttöt. Körülbelül 30 zsák szemetet szedett össze 20 önkéntes 2,5 óra alatt. Szerintem ez fantasztikus eredmény. A gyerekeket külön dicséret illeti, hiszen ők már ilyen kicsiként is azon fáradoztak, hogy rendetlen honfitársaik után takarítsanak.:-(

Ha minden összejön, tavasszal megismételjük azt a csodát, amit szombat délelőtt véghezvittünk. Köszönjük a 18. kerületi önkormányzat és nevezetesen Kőszegi János képviselő úr maximális támogatását! Köszönjük minden résztvevőnek a segítséget!”

Hatalmas dicséret az adventi szemétszedő akció szervezőjének és az eseményt támogató önkormányzatnak.

Támogasd a szemétszedés.hu fennmaradását, működését, hogy minél több ilyen jellegű eseményről számolhassunk be. Részletek a honlapot üzemeltető, JÖN Alapítvány honlapján ide kattintva olvasható.

Szólj hozzá!