Ciki-csikk szemétszedő akció Dorogon

Ciki csikk címmel cigicsikkszedő eseményt rendez a Szemétirtók csapata a dorogi vasútállomásra, ahova szeretettel várják az önkénteseket.

A szervező felhívása:
Kedves Önkéntes! A SZEMÉTIRTÓK következő akciójával (július 14.) is a cigarettacsikkek ellen indul hadjáratba. Ez az a hulladék, ami minden más hétköznapi szemétnél szennyezőbb, mérgezőbb, ráadásul vannak helyek, ahol pár négyzetméteren több ezres a számuk, vagyis koncentrált veszélyes anyagnak számít.

Ciki-csikk szemétszedő akció Dorogon
Ciki-csikk szemétszedő akció Dorogon

Dorog legszennyezettebb helye ebből a szempontból a vasútállomás és környéke. Június szervezzük két megmozdulásunkat. Június 1-jén az 5. vágányt, valamint a váróterem előtti területet csikktelenítettük. Sajnos azóta újabb adag termelődött. Ennek, és a múltkor kimaradt területeknek az ártalmatlanítását végeznénk el. Minél többen vagyunk, annál több emberhez jut el üzenetünk: NE SZEMETELJ!

Ha sokan leszünk, a vasútállomás tágabb környezetét is átnéznénk. Találkozó, 14-én 10 órakor a vasútállomás pénztárbódéjánál . Kérem az esemény kommentjébe írjátok be, ha jöttök.

Zsákokat, kesztyűket viszünk. Ha tudsz, hozz magaddal vödröt, vagy bármilyen kézreálló dobozt (ezekbe könnyebb szedni a csikket.)

Találkozó:
A Felszabadulási Emlékmű alsó parkolójában
2019. Június 1. 10:00 órakor.
A vasútállomás főépületénél.

Hívd meg barátaidat is 🙂

A szemétszedés facebook eseményéhez közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni.

Ciki csikk szemétszedési akció szervezői téged is várnak. Fogjunk össze a Cigicsikkmentes Dorogért!

További aktuális események a szemétszedés.hu eseménynaptárában.