Természetjáró fesztivál eseményén plogging – szemétszedő kocogás

Természetjáró fesztivál  eseményén plogging – szemétszedő kocogás a JÖN Alapítvány szervezésében, ahova várnak minden sport és környezetkedvelőt egyaránt.

A szervezők közleménye:
“A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált, amin a JÖN Alapítvány is egyedi programokkal jelentkezik.

Az eseményen szeptember 8-án, szombaton veszünk részt egyedi programokkal, külön sátorral.

Kiemelt programelemünk a PLOGGING – szemétszedő kocogás, amin a környezetért tenni akaró sportolni vágyók szemeteszsákkal nekiindulva a kijelölt úton kocogva szedik a szemetet. A legjobbakat díjjal jutalmazzuk.

Korábbi plogging eseményünk videója:

PLOGGING – Szemétszedő kocogás a Margitszigeten

Az alapítványunk Magyarországon elsőként szervezett Plogging szemétszedő kocogást a Margitszigetre, a FŐKERT Nonprofit Zrt. -vel közösen. Ajánljuk figyelmetekbe az erről szóló videóösszeállításunkat.#jönalapítvány #plogging #hulladékvadász #szemétszedésCsatlakozz te is Plogging Hungary csoportunkhoz!Az esemény összefoglalója a Hulladekvadasz.hu -n olvashatóhttps://hulladekvadasz.hu/2018/06/03/margitszigeti-plogging-sikerrel-zarult/Az eseményen népes csipetcsapattal az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány is részt vett.

Közzétette: JÖN Alapítvány – 2018. június 17., vasárnap

A sátrunkban szemléletformáló attrakciók, elfoglaltságok lesznek megtalálhatóak.”

Az esemény facebook eseménye itt elérhető.

A Természetjáró fesztivál idén első alkalommal kerül megrendezésre, ahol a JÖN Alapítvány a plogging népszerűsítését folytatja.

Szemétszedés