Tisztázzunk valamit! – Szemétszedő futás az Akváriumnál

Tisztázzunk valamit! – A szemétszedő futás – vagy más néven plogging – Svédországból indult néhány évvel ezelőtt azzal a céllal, hogy összekösse a futás örömét környezetünk védelmével.

Szeptember második hétvégéjén mi is egy ilyen közös szemétszedő futásra hívunk benneteket, hogy közösen tegyünk környezetünk fenntarthatóságáért! Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és a műanyagmentességre, valamint hogy megtisztítsuk az Erzsébet teret és környékét az otthagyott szeméttől.

Várunk benneteket szeptember 14-én 13:30órakor az Erzsébet téren ahol az adidas Runners Budapest edzőinek vezetésével és a JÖN Alapítvány szakmai támogatásával egy 5 kilométeres kört fogunk futni a belvárosban (pontos útvonal hamarosan). Mi minden szükséges eszközt biztosítunk a számotokra, nektek csak futóruhát és tettrekészséget kell magatokkal hoznotok! 😊

Találkozzunk szombaton 15:00 órakor az Erzsébet téren, az Akvárium előtt!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött -> regisztrálni itt tudtok: https://forms.gle/wtFAs4CWqoc1s5hM6

Ha még többet szeretnétek tudni az egyéni és társadalmi felelősségvállalásról fenntarthatósággal kapcsolatban, gyertek el a 12. Fenntarthatósági Napra szeptember 14-én, részleteket itt találtok.

A szemétszedés facebook eseményéhez közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni.

A Tisztázzunk valamit! – Plogging esemény szervezői várnak mindenkit szeretettel a Telekom, Adidas és a JÖN szemétszedő kocogás eseményére!

További aktuális események a szemétszedés.hu eseménynaptárában.