Gyáli Önkéntes Szemétszedők újabb akciója

A Gyáli Önkéntes Szemétszedők alakulata idén alakult és már a 3. szemétszedési akciójukat rendezték meg a hétvégén, nagy sikerrel.

A szemétszedési akció főszervezője összefoglalója:
“Túl vagyunk a 3. GYÖSZ akciónkon is ? Hatalmas köszönet illet minden tagot, aki a nagy meleg ellenére sem volt rest, és önkéntes alapon, eljött velünk szemetet szedni! Szóval NAGYON SZUPEREK VAGYTOK, KÖSZÖNJÜK!

Most sem unatkoztunk, végigsöpörtünk a Wesselényi utca problémásabb részén, és a Határ utat is bejártuk. Sajnos volt mit tenni, a rengeteg elektronikai hulladékon, üres sörös és üdítős dobozokon és flakonokon keresztül a szőnyegig, mindenféle lomot és szemetet találtunk.

Az összes képet nem töltöm fel az eseményhez, de higgyétek el, sajnos hosszú a sor. Ez is mutatja, milyen nagy szükség van ránk, civil önkéntesekre 🙂

Ne feledjétek! Jót tenni jó! Ha mindenki csak 1-1 szemetet felszed naponta, azzal már sokat segít abban, hogy országunk egy tisztább, élhetőbb hely lehessen!”

Köszönjük a Gyáli Önkéntes Szemétszedők alakulatának a településük tisztaságáért tett fáradozásaikat. Reméljük hamarosan ismét beszámolhatunk újabb akciójukról.

Ha te is csatlakoznál hozzájuk, akkor keresd fel facebookos csoportjukat, amit ide kattintva érhetsz el.

Szólj hozzá!