M2 Petőfi TV -n Magyarországon először, a Szemétszedés.hu

Az M2 Petőfi TV “Én vagyok itt” műsorában esett szó először televízió műsorban a szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot honlapunkról.

A műsorban az oldalt üzemeltető, JÖN Alapítványtól Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke szerepelt, aki beszélt a hulladékvadászatról és a szemétszedés.hu -ról is. Az illegális hulladéklerakások problémája és az alapítványunk lakosságot aktivizáló ereje, tevékenysége volt a műsor témája. (Akinek a videó nem indul el ide kattintva elérheti.)

A műsorban szó volt:

Szebenyi Péter beszélt a hulladékvadász applikáció sikeréről, hogy eddig több mint 2000 ember töltötte le és korábban a Magyar Telekom Delfin díját is elnyertük vele.

Több millió tonna illegálisan lerakott hulladék van ma Magyarországon. / Fotó: MTVA
Több millió tonna illegálisan lerakott hulladék van ma Magyarországon. / Fotó: MTVA

Elsőként a Petőfi TV foglalkozott a szemétszedés.hu indulásával, azzal, hogy a JÖN Alapítvány minél több embernek szeretne segítséget, útmutatást adni szemétszedési akciók szervezésére, megrendezésére és lebonyolítására. A több éves tapasztalatunk az, hogy kis segítséggel sokkal több szemétszedési akció valósulhat meg.

A műsorban szó esett még a JÖN Alapítvány soron következő rendezvényeiről. Többek közt a Természetjáró fesztiválon plogging – szemétszedő kocogás eseményéről, amihez ide kattintva lehet csatlakozni.

Köszönjük az M2 Petőfi TV “Én vagyok itt” című műsor szerkesztőinek a műsorba való meghívást.

Szólj hozzá!