Szelektív mocsok eltüntetve | Pillangó Park

Szelektív mocsok eltüntetve –  A Pillangó Parkért Akciócsoport (PiPACs) kitakarította a zugló egyik legundorítóbb szelektív hulladékgyűjtő szigetét.

Az áldatlan állapotokhoz nem lehet és nem is szabad hozzászokni.
Az áldatlan állapotokhoz nem lehet és nem is szabad hozzászokni.

A szelektív hulladékgyűjtő sziget környékét tették rendbe zuglói önkéntesek, akik megelégelték a mindent elborító mocskot. A videóból jól látható, hogyan nézett ki a szelektív környéke. Igazi horror volt. A helyszínről a hulladékvadász.hu -ra is érkezett korábban bejelentés, ami ide kattintva elérhető.

https://www.facebook.com/pillangoparkertakciocsoport/videos/2081759275487443/

Az önkéntesek beszámolója mindent elmond:
“Nagyon jó érzés, ha rövid ideig is, de tiszta lett a szelektív hulladékgyűjtő és környéke. Sajnálattal éltük át, hogy mennyire nincs kultúrája a szemetelésnek Magyarországon.

A csapat startra kész. Indul a szelektív sziget mentőakció :)
A csapat startra kész. Indul a szelektív sziget mentőakció 🙂

Hol kellene kezdeni a változtatást? Hol kellene kezdeni, hogy az emberek ismét igényesek legyenek.

A szelektív sziget környéke takarítás előtt és után.

Igényesek önmagukra és a környezetükre. Ismét igényesnek lenni? Igen, mert addig, amíg az ember a saját környezetét szennyezi, nem állítható, hogy akár önmagára is igényes volna. Már pedig a környezetszennyezés bűncselekmény…

Globális bűncselekmény az emberiség, a környezetünk, az állatok és a Föld ellen.

Arra gondoltunk, rendszeres időközönként vissza – visszanézünk ide, hogy elejét vegyük a mocsok és a hulladék felgyülemlésének! Következő “támadási pont” hamarosan 🙂 “

A szelektív mocsok eltüntetését köszönjük a Pillangó Parkért Akciócsoportnak.

Ha te is beküldenéd közösségi szemétszedési akciódat, akkor regisztrálj a honlapunkra és töltsd fel eseményedet. Ide kattintva teheted meg.

Szólj hozzá!